Artikler

22. mai 2014

Sportsfiskedemo i Lågen

Prøv årets nye haspel- og flueutstyr!
Søndag 25. mai er dagen for vår store sportsfiskedemo i Lågen. På denne dagen kan du få teste alt fra enhånds- og tohåndsstenger til haspel og spinn. Du kan også få testet årets nye flueliner m.m. Benytt dagen til å finne ditt nye favorittoppsett eller få nyttige kastetips fra noen av de største profilene innen bransjen.

Gratis adgang og parkering 
Demodagen arrangeres av Skitt Fiske sammen med Lågens Framtid, Sandefjord Jeger- og Fiskerforening v/laksegruppa og Larvikmarkas Fluefiskerforening på Utklev i Lågen (Hvarnes i Vestfold) sammen med kjente utstyrsleverandører. Arrangementet og parkering er helt gratis. Det vil bli skiltet fra Hvarnes bru.

Her blir det anledning til å prøve årets nyheter innen stenger, snører, sneller og diverse utstyr. Kjente navn fra de store leverandørene av fiskeustyr i Norge kommer! Blant leverandørene er det Hardy, Loop, LTS, Orvis, Redington, Sage, Zpey. Husk å ta med egen vadebukse om du skal ut i Lågen.

I tillegg vil tohåndsutgaven av Scott Radian være tilgjengelig, samt de nye UST skyteklumpene fra Scientific Anglers.,

Vi fyrer opp røykovnen (med fersk lågalaks), grill og steketakke og vi selger både mat og drikke. Utlodning av flotte premier!

Nytt av året er at vi har et alternativt sted å avholde demodagen dersom vannstanden i Lågen skulle bli for høy, slik som i fjor.

Se bilder fra tidligere år på bloggen skittfiskeblogg.no.


Tid: 25. mai kl. 11.00 – 16.00
Sted: Utklev, Hvarnes i Vestfold (Skiltet Hvarnes bru)

NB!  Husk å ta med vadebukse! Dersom det er for høy vannstand i Lågen er alternativt sted Granholmen i Sandefjord.
På Skitt Fiske sine sider finner du Google kart med kjørebekrivelse fra Skitt Fiske i Sandefjord til Utklev i Hvarnes.


Sportsfiskedemodagen i Lågen arrangeres av Lågens framtid, Sandefjord Jeger- og Fiskerforening, Larviksmarka Fluefiskeforening og Skitt Fiske.